ANMÄLNINGSAVGIFT OCH SLUTBETALNING
När du bokar din resa betalar du 3 000 kr i anmälningsavgift som ej är återbetalningbar. Resterande belopp betalas 30 dagar innan avresa. Du betalar resan via betalningsfunktionen på hemsidan. Resans belopp betalas i Skr. 

AVBOKNING
Om du avbokar din resa innan 30 dagar innan avresa återbetalas allt utom anmälningsavgiften. Om du avbokar din resa senare än 30 dagar innan avresa är du även bunden till slutbetalningen av din resa. Detta pga av kostnader som Beyond Padel Trips har i samband med flyg och hotell bokningar.

BOKNING AV RESA
Bokning av resor görs via mail till info@beyondpadel.se med information om vilket resmål och datum ni önskar för er resa.
 Du har alltid rätten att avboka resan enligt våra avbokningsregler, för mer information se avbokning. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

FLYGBILJETT OCH FLYGTIDER
Vi skickar ut era flygdokument/flygbiljetter ca 20 dagar innan avresa. I flygbiljetten finner ni samtliga flygtider och flygnummer. I mesta möjliga mån försöker vi informera er via mail eller via er ev. gruppledare vid eventuella ändringar eller förseningar. Vi rekommenderar er dock alltid att innan er avresa söka information om ert flyg avgår enligt utsatt tid. Det är din skyldighet som resenär med Beyond Padel att uppmärksamma eventuella flygändringar innan avresa. Ni hittar denna information på respektive flygplats hemsida, alternativt får ni ringa flygplatsen och fråga om just er avgång. Sker det en ändring av er avresa, med mer än 3 h så meddelar Beyond Padel er denna ändring. Ändringar under 3 h ansvarar Ni som resenär själva att uppmärksamma. Vi skickar inte ut din flygbiljett förrän vi erhållit din slutbetalning.
Vi reserverar oss för eventuella ändringar och felskrivningar i allt marknadsföringsmaterial och på vår hemsida. Samtliga flygbolag har olika regelverk kring ändringar och vi förbehåller oss rätten att ändra er resa om flygbolagen förändrar er färdplan. 

SAS information
Telefonnummer  0770-72 77 27
Trafikinformation https://www.sas.se/trafikinformation/meddelande/

Norwegian information
Telefonnummer  0770-45 77 00
Trafikinformation https://www.norwegian.com/se/flygstatus/

FÖRSÄKRING OCH AVBESTÄLLNINGSSKYDD
Notera att det är du/ni som resenär personligen måste teckna skydd för ert bagage, eventuella förseningar, sjukdom eller olycksfall. Ni kan teckna ert fulla reseskydd via er hemförsäkring som är mest prisvärt och gäller för alla era resor under året. När man betalar resor med sitt kontokort brukar det finnas en försäkring bunden till köpet via kontokortet. Ett tips är att kolla upp detta innan ni teckna 

FÖRSENAT ELLER SKADAT BAGAGE
Om ditt bagage inte återfinns på bandet rekommenderar vi att du gör följande:
• Kontrollera att bagaget inte ligger på något annat bagageband.
• Kontrollera att bagaget inte ligger på bandet för specialbagage.
• Uppsök disken för förlorat bagage (luggage claim).
• Gör en anmälan om saknat bagage. Se till att du får en skriftlig rapport (PIR-rapport) för ditt saknade bagage. På denna skall det finnas uppgifter om vilket bagagenummer anmälan gäller, telefonnummer för att fråga om bagaget samt ärendenummer på rapporten.
• Se till att du får uppgifter om vilken flight som bagaget beräknas anlända med.
• Oftast kommer bagaget med nästa möjliga flight. Flygplatsen anlitar då en budfirma eller taxi för att transportera bagaget till hotellet.
För att senare kunna begära ersättning från flygbolag är det viktigt att begäran görs inom 21 dagar och att ni kan uppvisa original av PIR-rapport, flygbiljett och kvitton för relevanta utlägg. Naturligtvis skapar det problem när bagage blir försenat. En god idé kan vara att packa en uppsättning underkläder och hygienartiklar i handbagaget. Se till att du inte överskrider reglerna för att ta ombord vätskor på planet.

RESENÄRERS EGNA ANSVAR
Beyond Padel Trips ansvarar för att alla resenärer är inbokade på flyg, hotell och träningspaket enligt faktura. Det är alla resenärers egna ansvar:
• att stava namn korrekt enligt pass vid bokning
• att ta reda på eventuella ändringar av flygtider och vara på flygplatsen i god tid innan avresa
• att ha tagit reda på information om flygplatstransport på destination
• att betala resan innan förfallodatum
• att vara införstådd i att genom att boka resan bekräftar att du att du tagit del av innehållet av resepaketet.

ÖVRIGT
Beyond Padel Trips följer naturligtvis resegarantilagen och paketreselagen. Vi är medlem Kammarkollegiet.
Beyond Padel Trips ansvarar ej för väder eller andra väderfenomen utom vår kontroll.
I mån av plats bokar vi inomhusbanor på annan ort vid dåligt väder.Ingen återbetalning vid utebliven träning pga väder. Beyond Padel Trips kommer naturligtvis göra allt för att er resa kommer bli en upplevelse utöver det vanliga.

Resegarantilagen på riksdagens webbplats

Paketreselagen på riksdagaens webbplats